Wolf Alice – The Last Man On Earth | Tune des Tages | ART POP & Indie #13

2
Wolf Alice – The Last Man On Earth |  Tune des Tages |  ART POP & Indie #13

BBC Radio One ονομάζεται ο σταθμός που πρόκειται ,Πτώση‘ ή ,Μπλουζα‘ ή μερικές φορές «Πραγματικά καυτό» αποφασίζει. Υπάρχουν ακόμη και βραδινά προγράμματα για ιδιώτες Κρότος-Τα είδη έχουν μια θέση που μπορεί να ονειρευτεί κάθε μουσικό περιοδικό και κάθε ραδιοφωνικό κύμα σε αυτή τη χώρα. Ειδικά όταν πρόκειται να προσεγγίσετε ένα νεανικό κοινό, ενεργό στο Instagram.

Μερικοί ήχοι Hype-Tune υπάρχουν φουτουριστικά-ψηφιακά-ηλεκτρονικά, αλλά μερικά όχι και τόσο νεανικά και σύγχρονα, και το νέο σινγκλ από Λύκος Αλίκη ακόμα και μετά από ευθεία Τραγουδιστής/Τραγουδοποιός „παλιό σχολείο“ – τίποτα για το οποίο ο Paul Simon δεν μπορούσε να είναι περήφανος.

κιθαρίστας Ellie Rowsell Γράφει τους στίχους και με τη φωνή της, ως βασική τραγουδίστρια και ιδρύτρια του συγκροτήματος, διαμορφώνει επίσης τον ερμητικό ήχο του λονδρέζικου κουαρτέτου. Νιώθω ότι θα με πυροβολήσει στη μηδενική βαρύτητα για μια φορά και θα χορέψει μαζί μου στο φεγγάρι. Τεράστια επίδραση της πραγματικά ήσυχης μουσικής αργής κίνησης. Εδώ είναι το τελευταίο βίντεο από την τετράδα του Λονδίνου. Είναι όλα για την Έλλη.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

φόρτωση βίντεο

Το αστείο με τη φασαρία για το τραγούδι είναι ότι ένα BBC δεν μπορεί να το αποφύγει, παρόλο που το συγκρότημα Λύκος Αλίκη δεν ακολουθεί καμία τρέχουσα τάση. 250.000 επιτυχίες σε τέσσερις ημέρες αποδεικνύουν αυτό που ίσχυε ήδη το 2015: το κοινό ξέρει πώς να βοηθήσει τον εαυτό του και προσδιορίζει την απλή αφήγηση και τα καθαρά, καλοσχηματισμένα τραγούδια.

Χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, χωρίς διακοσμητικά στοιχεία: το συγκρότημα Wolf Alice ΕΙΚΟΝΑ: (γ) Τζόρνταν Χέμινγουεϊ

Το ντεμπούτο άλμπουμ έφτασε στη δεύτερη θέση στα charts πωλήσεων και ροής στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από έξι χρόνια.

Το τρίτο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουνίου

Το συγκρότημα έγινε τόσο επιτυχημένο που αμέτρητες εμφανίσεις σε παγκόσμιες περιοδείες άφησαν ελάχιστο χώρο για να δουλέψουν στο δεύτερο άλμπουμ.

Το τρίτο κράτησε επίσης λίγο, θα έπρεπε να δικαιούται «Μπλε Σαββατοκύριακο» θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου 2021 σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της κασέτας. Έργο τέχνης στο εξώφυλλο (βλέπε παραπάνω) η μπάντα είναι λουσμένη στο τιρκουάζ-μπλε φως.

Εδώ για να ακούσετε ξανά τη διπλή deluxe έκδοση του ντεμπούτο με και τα 25 κομμάτια.

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να φορτώσετε το περιεχόμενο από το spotify.

φόρτωση περιεχομένου


ART POP & Indie – The Series, II. Season

Γιατί σειρά; Λοιπόν, τα περισσότερα από τα ονόματα αυτής της σειράς δεν τραβούν πολύ την προσοχή στις γερμανόφωνες χώρες. Έτσι πρέπει οι καλλιτέχνες να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον συνδέοντάς τους μεταξύ τους. Εδώ θα βρείτε κυκλοφορίες από τον Αύγουστο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021, που έχουν να κάνουν με την art pop με την ευρεία έννοια και κυρίως και με indie δισκογραφικές.
Κριτήριο επιλογής: Ακατάταξη. Δεν μπορεί να ανατεθεί σε καμία σημαντική τάση στο indie rock (δηλαδή χωρίς new wave, synth, folk, psychedelic, kraut, indie soul κ.λπ.). Niche μουσική ανάμεσα σε όλες τις καρέκλες. Με όργανα, όραμα και τόλμη.
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα της σειράς!

Schreibe einen Kommentar