Το AVENGED SEVENFOLD ρυθμίζει τη μονάδα δωρεών για θύματα πυροβολισμών Club Q

1
Το AVENGED SEVENFOLD ρυθμίζει τη μονάδα δωρεών για θύματα πυροβολισμών Club Q

Ένας 22χρονος ένοπλος σκότωσε πέντε ανθρώπους Ντάνιελ Άστον, Κέλλυ Λόβινγκ, Ashley Paugh, Ντέρικ Ραμπκαι Ρέιμοντ Γκριν Βανς – και τραυμάτισε άλλους 19 στις 19 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε μια λέσχη LGBTQ με το όνομα Club Q στο Κολοράντο Σπρινγκς, Κοιλάδα. Ο ένοπλος σταμάτησε από τον συνταξιούχο Ταγματάρχη του Στρατού Richard M. Fierro και Club Q προστάτης Τόμας Τζέιμςκαι παραμένει υπό την κράτηση του σερίφη της κομητείας Ελ Πάσο, σύμφωνα με CNN.

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Εκδικήθηκε επτά φορές έχει τώρα παρέμβει για να βοηθήσει τις οικογένειες και τα θύματα των πυροβολισμών Λέσχη Deathbats. Το συγκρότημα λαμβάνει δωρεές τόσο μέσω της παρακάτω διεύθυνσης Ethereum, όσο και προώθηση του Colorado Gives όχι μέσω του συγκροτήματος, με τον κορυφαίο δωρητή να κερδίζει «ένα ετήσιο κουτί δώρου με σπάνια αναμνηστικά, αυτόγραφα συλλεκτικά αντικείμενα, αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στη σκηνή και κειμήλια από το θησαυροφυλάκιο που επιμελείται ο [guitarist Zacky Vengeance] στον μεγαλύτερο δωρητή».

Λάβετε τις λεπτομέρειες παρακάτω και επικοινωνήστε Εκδικήθηκε επτά φορές για να κάνεις ένα καλό πράγμα.

„Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας στο @deathbatsclub ενεπλάκη στην τραγωδία που έλαβε χώρα στο Κολοράντο Σπρινγκς, και είμαστε όλοι πολύ ευγνώμονες που είναι καλά. Δυστυχώς, άλλοι 5 δεν ήταν και περισσότεροι παλεύουν αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους στο νοσοκομείο. Έχουμε ορίσει τη διεύθυνση ETH – 0x51738cBEc7b96635D3573942f9194b675eEf4bcd – και λαμβάνουμε δωρεές έως τις 4 Δεκεμβρίουου 12 π.μ. PT. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Club Q Shooting Response by Colorado Healing Fund στο όνομά του. Θα στείλουμε και εμείς Zacky VengeanceΤο ‚BATsquiat‘ 1/1 που συνοδεύεται από ένα ετήσιο κουτί δώρου με σπάνια αναμνηστικά, αυτόγραφα συλλεκτικά αντικείμενα, αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στη σκηνή και κειμήλια από το θησαυροφυλάκιο που επιμελήθηκε η ZV στον μεγαλύτερο δωρητή.

„Εάν θέλετε να κάνετε δωρεά αλλά δεν έχετε ETH, μπορείτε να το κάνετε εδώ: coloradogives.org/story/Clubq

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

„Η έκρηξη υποστήριξης από όλους σας ήταν απίστευτη. Σας ευχαριστώ και συνεχίστε να προσέχετε ο ένας τον άλλο.“

Θέλετε περισσότερο μέταλλο; Εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο

Εισαγάγετε το e-mail σας παρακάτω για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση με όλους τους τίτλους μας.

Schreibe einen Kommentar