Το Ace Hotel Kyoto φιλοξενεί noma

4
Το Ace Hotel Kyoto φιλοξενεί noma

Με Συντακτική ομάδα AHLεπεξεργάστηκε από Amulya Hiremath στις 15.11.22

Το γαστρονομικό κόσμημα της Κοπεγχάγης ή ένωσε τις δυνάμεις του, για άλλη μια φορά, με Ξενοδοχείο Άσσος. Αυτή τη φορά, το εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin θα επιστρέψει στην Ιαπωνία για διαμονή 10 εβδομάδων στο Ace Hotel Kyoto. Ανοίγοντας τις πόρτες του για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο τέσσερις φορές την εβδομάδα από τις 15 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου 2023, το noma θα προσφέρει ένα αποκλειστικό μενού γευσιγνωσίας εμπνευσμένο από την κουζίνα kaiseki, που δημιουργήθηκε από τη διαδικασία αναζήτησης τροφής και έρευνας υπερτοπικών συστατικών.

«Πιστεύω ότι το Κιότο είναι η γενέτειρα του δυτικού μενού γευσιγνωσίας και παραμένει μια από τις πιο σημαντικές πόλεις μέσα από τις οποίες μπορεί κανείς να κατανοήσει την εξαιρετική σκηνή του φαγητού σήμερα. Μεγάλο μέρος του ταξιδιού και της έμπνευσής μου μπορεί να συνοψιστεί σε μια χούφτα σημαντικές στιγμές, και το να πάω στην Ιαπωνία και το Κιότο για πρώτη φορά είναι μία από αυτές. Πάντα θέλαμε να επιστρέψουμε και να εξερευνήσουμε αυτή την περιοχή ως ομάδα». Ρενέ Ρετζέπισεφ και ιδιοκτήτης του noma, μετοχές.

Η ομάδα του noma εργάζεται για δύο χρόνια σε αυτό το residency, εμβαθύνοντας τον μακροχρόνιο θαυμασμό και τη σύνδεση του εστιατορίου με την ιαπωνική κουζίνα. Οι οικοδεσπότες έρχονται επίσης ως τέλειοι συνεργάτες — Το Ace Hotel Kyoto είναι ένας φόρος τιμής στην πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις της πόλης, εμπνευσμένοι από τη δημιουργική κουλτούρα, το σεβασμό για τη φύση και το σεβασμό της τέχνης.

Schreibe einen Kommentar