Πόλη του Μεξικού με τον Tigre Escobar

7
Πόλη του Μεξικού με τον Tigre Escobar

Που πας να δεις ομορφιά και ανθρώπους;

Τις μέρες που πρέπει να είμαι μπροστά στο laptop, ΕΛΠΙΖΩ είναι ένας χώρος συνεργασίας που εξυπηρετεί τη δημιουργική βιομηχανία της Πόλης του Μεξικού. Η λεωφόρος του Άμστερνταμ είναι το καταφύγιό μου. Πηγαίνετε μια βόλτα και περιπλανηθείτε στο Parque του Μεξικού, για να αγοράσετε φρέσκα μάνγκο από τους πλανόδιους πωλητές. Ένα από τα αγαπημένα μου σημεία έμπνευσης θα ήταν Parque Quetzalcoatl. Αρχιτέκτονας Ο Χαβιέ του Σενοσιαίν Το πνευματικό τέκνο θα σας οδηγήσει σε μια βόλτα με χρώματα, καμπύλες και φύση. Θα σταματούσα για τον καλύτερο καφέ στο La Roma, που ονομάζεται rib cafe, στο δρόμο της επιστροφής. Στη συνέχεια, σταματήστε στο Κατάστημα ΧΑΡΤΗΣ να ψωνίσετε για κάποιο υπερτοπικό ταλέντο, και ταινιοθήκη είναι ένας υπέροχος κινηματογράφος για κάποιο R&R.

Για μια δόση πολιτισμού, επισκεφθείτε Museo Jumex, Μουσείο Tamayoκαι το Εθνικό Μουσείο Ανθρωπολογίας. Δείτε τις βραδιές εγκαινίων στο Γκαλερί Kurimazutto στο San Miguel Chapultepec, όπου πιθανότατα θα συναντήσετε την πιο φανταστική ομάδα καλλιτεχνών και επιμελητών της πόλης. Το ρόστερ του Kurimanzutto περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο βαθιά καλλιτέχνες στο Μεξικό.

Ξεκινήστε με δείπνο στο Βοτανολόγος στο la Condesa για μια διασκεδαστική βραδιά, σε έναν καταπράσινο κήπο. Αυτό το μέρος είναι ιδανικό για ένα διασκεδαστικό δείπνο με άφθονο κόσμο να παρακολουθεί. Μόλις τελειώσει το δείπνο, ήρθε η ώρα να „μπαλντόζα“ — να γυαλίσετε την πίστα. Για μένα, η υποχρεωτική πρώτη στάση θα ήταν η Λέσχη Saint Louisένα αυθεντικό σημείο Salsa και Cumbia, και τελειώνει τη νύχτα στο MN Roy, που απέχει μόλις μισό τετράγωνο με τα πόδια από το Club San Luis.

Οι παρακάτω εικόνες είναι από το έργο του Tigre Escobar ‚Περήφανοι Άνθρωποι», γυρίστηκε στην Πόλη του Μεξικού

Schreibe einen Kommentar