Ο TOBIAS FORGE εργάζεται στο „The Vibe“ για ένα νέο δίσκο GHOST

0
Ο TOBIAS FORGE εργάζεται στο „The Vibe“ για ένα νέο δίσκο GHOST

Η σύνταξη μιας συνέχειας σε οποιοδήποτε αρχείο μπορεί να είναι δύσκολη. Παραμένετε με αυτό που έκανε τον τελευταίο δίσκο τόσο καλό ή διακλαδίζετε σε κάτι νέο; Ίσως ένας συνδυασμός και των δύο, ή ακόμα και μια δύσκολη στροφή στο δεύτερο; Σε μια συνέντευξη με Τζος Βάιγκελ επί Βράχος που κυλάτου Twitch, Φάντασμα ιθύνων νους Tobias Forge σχολίασε πώς αρχίζει να σχηματίζει το υλικό που θα ακολουθήσει τελικά βασιλεύει.

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι που άκουγε τον τελευταίο καιρό που θα ήθελε να επιχειρήσει Φάντασματο έκτο άλμπουμ του, Σιδηρουργείο είπε „Τίποτα για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ εδώ και τώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα στο μυαλό μου που νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω το γράψιμο.

«Νομίζω ότι ποτέ δεν τελείωσα πραγματικά μια παραγωγή άλμπουμ, ή δεν έχω αφήσει μια παραγωγή άλμπουμ, χωρίς να νιώθω ότι υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω διαφορετικά την επόμενη φορά», συνέχισε, όπως μεταγράφηκε από Blabbermouth. „Περίπου [the way I feel] σχετικά με [Ghost’s onstage] κοστούμια — προσπαθείς να… αργά και σταθερά προσπαθείς να τελειοποιήσεις, αλλά για κάθε διαδικασία καταλήγεις να κάνεις κάποιο πείραμα που μπορεί να ήταν θαύμα, ή την επόμενη φορά που θα πεις, «Ω, ας μην το ξανακάνουμε ποτέ. ‚ Διότι η ηχογράφηση και το γράψιμο και η δημιουργία ενός δίσκου είναι επίσης… είναι ένα βαρετό πράγμα, αλλά υπάρχουν πολλοί πρακτικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα της δημιουργίας ενός δίσκου.

„Ιστορικά, αν δεν μιλάμε για το συγκρότημα μου, αλλά μόνο για ιστορικούς δίσκους, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της ηχογράφησης στη γενέτειρά σου και της ηχογράφησης ενός δίσκου σε ένα τροπικό νησί κάπου. Και κανένα από αυτά δεν είναι καλύτερο από το άλλο. δύο διαφορετικά πράγματα. Και με τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεσαι, και σε τι ψυχική κατάσταση βρίσκεσαι όταν το κάνεις. Και αν εργάζεσαι τη νύχτα ή αν κάνεις δουλειά τη μέρα. Υπάρχουν τόσα πολλά τέτοια πράγματα.

„Λοιπόν αυτή τη στιγμή ασχολούμαι περισσότερο με το vibing – προσπαθώ να δημιουργήσω μια νέα ατμόσφαιρα για τη συγγραφή αυτού του δίσκου τώρα, απλώς για να μην καταλήξω να επαναλαμβάνομαι και να κάνω κάτι άλλο. λίγα καλά πράγματα από το παρελθόν και προσπάθησε να εξαφανίσεις μερικά από αυτά που δεν μου άρεσαν. Και για άλλη μια φορά, προσπαθείς να το κάνεις τέλεια. Είναι σαν να είσαι τέτοιος άνθρωπος που παντρεύεται για έκτη φορά: „Αυτή η φορά είναι Θα είναι τέλεια. Θα είναι τέλεια αυτή τη φορά.“

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Φαντάζομαι να γράφω το επόμενο Φάντασμα Το ρεκόρ θα είναι λίγο νευρικό λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του βασιλεύει. Το άλμπουμ μόλις κέρδισε το πρώτο βραβείο των American Music Awards στην κατηγορία The Favorite Rock Album, είναι έτοιμο για GRAMMY και πούλησε πολύ καλά μετά την κυκλοφορία του. Αν και φαίνεται Φάντασμα γίνεται όλο και μεγαλύτερος από άλμπουμ σε άλμπουμ, τόσο ξεκάθαρα Σιδηρουργείο και η συμμορία ξέρει τι κάνει.

Θέλετε περισσότερο μέταλλο; Εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο

Εισαγάγετε το e-mail σας παρακάτω για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση με όλους τους τίτλους μας.

Schreibe einen Kommentar