Ο ROSS THE BOSS λέει ότι η απόλυσή του από τους MANOWAR ήταν το χειρότερο λάθος που έκανε ποτέ η μπάντα

21
Ο ROSS THE BOSS λέει ότι η απόλυσή του από τους MANOWAR ήταν το χειρότερο λάθος που έκανε ποτέ η μπάντα

Ross „The Boss“ Friedman πρόσφατα αναφέρθηκε στο χρόνο του Manowar κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Το σόου του Mike Nelson. Ο Φρίντμανπου σχημάτισαν Manowar με μπασίστα Joey DeMaioαπολύθηκε από το συγκρότημα αμέσως μετά την κυκλοφορία του ίσως του βασικού LP του συγκροτήματος Kings of Metal… και έχει μερικές απόψεις για το πώς χειρίστηκε τα πράγματα ο πρώην σύντροφός του.

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Kings Of Metal μόλις ήρθε σε μια εποχή που το συγκρότημα κορυφώθηκε, ειδικά στην Ευρώπη. Γιατί είχα κάνει όλη τη βαριά άρση με το συγκρότημα. Και μετά, όταν βγήκε, μπουμ — και μετά ήμουν εκτός μπάντας. Πώς το κάνεις αυτό για Τζόι, μάλλον θα μπορούσε να είναι το χειρότερο… Με απέλυσε, παρεμπιπτόντως. Και [it was] το χειρότερο δυνατό λάθος που έγινε ποτέ Μικ Τέιλορ φεύγοντας Κυλιόμενες πέτρες. Γιατί η περιοδεία που θα μπορούσε να είχε προκύψει μετά Kings Of Metal και ο ζωντανός δίσκος και η όλη διαδικασία κόπηκε απότομα. Είχαν [guitarist] Ντέιβιντ Σανκλ — είναι εντάξει, αλλά είχε φύγει όλη η ενέργεια της μπάντας. Και χρειάστηκαν έξι χρόνια για να γίνει ο επόμενος δίσκος, The Triumph Of Steel. Είχα κάνει έξι δίσκους σε έξι χρόνια μαζί Manowar . Και χρειάστηκαν έξι χρόνια για να κάνω άλλον έναν δίσκο».

Όταν ρωτήθηκε γιατί απολύθηκε από την ομάδα, Ο Φρίντμαν εξήγησε, „Λοιπόν, όταν το χρήμα και η απληστία και όλες οι ίδιες μαλακίες κάνουν το άσχημο κεφάλι τους σε μια επιχείρηση, συμβαίνουν πράγματα. Δεν κάνω μαλακίες από κανέναν και δεν θα έπαιρνα μαλακίες από [Joey] — λέγοντάς μου τι να φορέσω, τι να… Πρώτα απ‘ όλα, περίμενε λίγο. Όταν με γνωρίσατε, είχα κάνει ήδη τέσσερα μεγάλα άλμπουμ, μεγάλους δίσκους σε μεγάλες εταιρείες. Είχα κάνει ήδη τρία με Οι Δικτάτορες και ένα με Οδός Shakin‘. Είχες κάνει το μηδέν.

«Λοιπόν, όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε τώρα, τους είχα γνωρίσει πριν από πολύ καιρό στην Ευρώπη. Malcolm Dome και Dante Bonutto και όλοι αυτοί οι τύποι μέσα Αλλη μια φορά! [magazine]Είχα πάρει συνέντευξη από αυτούς πολλές φορές στο παρελθόν Manowar. Είπα, «Δεν μπορείς να μου πεις πώς να μιλήσω, τι να πω και τι να ντυθώ». Αυτό όμως το ήξερε. Το μόνο που ήθελε στη μπάντα του ήταν μαριονέτες… Χρήματα και απληστία, και δεν χρειάζεται να έχει έναν σύντροφο σαν εμένα, 50 τοις εκατό σύντροφο [is the reason I was fired]. Δεν μου αρέσει να το βγάζω στον αέρα. Αλλά βλέπουμε πόσο ωραία ήταν αφού έφυγα. [Laughs]“

Ο Φρίντμαν αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στο δικό του συγκρότημα, Η μπάντα RTB. Μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα από τη συνέντευξη στο Το σόου του Mike Nelson παρακάτω.

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Θέλετε περισσότερο μέταλλο; Εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο

Εισαγάγετε το e-mail σας παρακάτω για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση με όλους τους τίτλους μας.

Schreibe einen Kommentar