Ο ROB ZOMBIE κυκλοφορεί δύο νέα τραγούδια από το Soundtrack των Munsters

19
Ο ROB ZOMBIE κυκλοφορεί δύο νέα τραγούδια από το Soundtrack των Munsters

Ρομπ Ζόμπι θα κυκλοφορήσει το νέο του Μούνστερς ταινία αυτόν τον Σεπτέμβριο στο Netflix, αλλά τι είναι μια ταινία με soundtrack; Βρυκόλακας τώρα αποκάλυψε δύο νέα σινγκλ για την ταινία – „It’s Zombo (The Zombo Theme)“ του Βρυκόλακας ο ίδιος και το «The House Of Zombo» από Τζεφ Ντάνιελ Φίλιπς. ο Πλοία Το 12″ κυκλοφορεί τώρα και είναι διαθέσιμο τόσο ψηφιακά όσο και σε βινύλιο εδώ.

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

„☠️Το Zombo επέστρεψε!! ☠️Με μια απολαυστική απόλαυση για όλους σας! ☠️ Ένα συγκλονιστικό 12 ιντσών με το „It’s Zombo“ (το θέμα Zombo) και το House of Zombo! ???? Πάρτε στα χέρια σας αυτό το φονικό νέο δίσκο από το @ waxworkrecords ! ????Δείτε το Zombo τον Σεπτέμβριο στο THE MUNSTERS!! ☠️ #robzombie #themunsters #zombo“

Βρυκόλακας Επίσης πρόσφατα ξεκαθάρισε μερικές φήμες για το νέο Μούνστερς ταινία. Κυρίως ότι δεν κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει, γιατί σοβαρά – αυτό είναι τρελό.

«Πως στο διάολο πήραν όλοι την ιδέα αυτό Οι Μούνστερς κοστίζει 40 εκατομμύρια δολάρια; Γαμώτο, μακάρι να είχα τέτοιο μπάτζετ. Για να βάλουμε μια μικρή οπτική σε όλα αυτά, αν αθροίσουμε τους προϋπολογισμούς του Απόκριες 2, Οι άρχοντες του Σάλεμ, 31, 3 Από την κόλαση και Οι Μούνστερς όλα μαζί δεν θα έφτανε καν στα 30 εκατομμύρια.

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

„Επίσης, η ταινία δεν πήγαινε ποτέ στους κινηματογράφους ή στο Peacock ή στην Paramount. Γινόταν πάντα για το Netflix, κάτι που είναι μια χαρά, καθώς είναι η μεγαλύτερη από τις υπηρεσίες ροής. Αυτό έγινε πολύ πριν ασχοληθώ με το έργο. Δεν έχω ελέγξτε ή πείτε πάνω σε αυτό το είδος πραγμάτων. Αυτή είναι μια καθολική συμφωνία.

„Αλλά στο Διαδίκτυο αρέσει να εφευρίσκει φήμες που με κάποιο τρόπο στρέφονται σε γεγονότα, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να ξεφύγουν από τη φόρμα τους. Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία, αλλά σκέφτηκε ότι μπορεί να σου αρέσει η πραγματική ιστορία.“

Θέλετε περισσότερο μέταλλο; Εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο

Εισαγάγετε το e-mail σας παρακάτω για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση με όλους τους τίτλους μας.

Schreibe einen Kommentar