Η A Hotel Life, η Vuelta Sur και η ZsONAMACO παρουσιάζουν το ABC Art Baja California

4
Η A Hotel Life, η Vuelta Sur και η ZsONAMACO παρουσιάζουν το ABC Art Baja California

Περισσότερη τέχνη στο Baja California Sur

Από 22 έως 26 Φεβρουαρίου 2023, δημοσιογράφος Τζούλια Τσάπλιν‚μικρό έργο dracula και επιμελητής Μαρτίν Μπούρι θα παρουσιάσει Πύλες της Όασης, μια απόκοσμη τέχνη που συμβαίνει στο Todos Santos. Ενεργώντας ως ένα ανοιχτός χώρος για κορυφαίους δημιουργικούς πειραματισμούς, το έργο θα περιλαμβάνει μια σειρά από καλλιτέχνες, σεφ, αγρότες, DJs, ποιητές, επιστήμονες και αστρονόμους που παρουσιάζουν έργα και παραστάσεις σε ονειρεμένες τοποθεσίες γύρω από την πόλη, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών γραφείων τους Το κάστρο του Δράκουλα.

Αυτή είναι μια ιδιωτική εκδήλωση μόνο με πρόσκληση και οι επισκέπτες μπορούν να ανακτήσουν τα εισιτήριά τους από τις 20 Ιανουαρίου 2023. Απευθυνθείτε στο [email protected] για να λάβετε έναν σύνδεσμο Eventbrite.

Περισσότερη τέχνη στην Πόλη του Μεξικού

ZsONAMACO, που ιδρύθηκε το 2002 με Ζέλικα Γκαρσίασυγκεντρώνει κορυφαίες και αναδυόμενες εθνικές και διεθνείς γκαλερί τέχνης και μοιράζεται το ημερολόγιο με άλλες καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες στην Πόλη του Μεξικού. σαλόνι ACMEξεκίνησε από Sebastian Vizcaino, Ζαζίλ Μπάρμπακαι Αλβάρο Ουγκάρτε, και γιορτάζει τη 10η έκδοσή του, είναι μια πλατφόρμα τέχνης που δημιουργήθηκε από και για καλλιτέχνες. Επιδιώκει να δώσει ορατότητα, ώθηση και διάδοση σε δημιουργούς που αναπτύσσουν τη δουλειά τους τόσο στο Μεξικό όσο και στο εξωτερικό. Παρουσίαση συμπληρωματικών ενοτήτων όπως π.χ Το κελάρι ACME, το οποίο δίνει συνέχεια στο έργο καλλιτεχνών που συμμετείχαν σε προηγούμενες εκδόσεις του Salón, προωθώντας την τρέχουσα δουλειά τους. και το Δημόσιο Πρόγραμμα, α σειρά ομιλιών και στρογγυλών τραπεζιών γύρω από θέματα που σχετίζονται με την παραγωγή, τη διάδοση, το μάρκετινγκ και την εκπαίδευση για την τέχνη.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε όλο το περιεχόμενο της Πόλης του Μεξικού με υψηλή επιμέλεια εδώ στο A Hotel Life: Οδηγός προορισμού της Πόλης του Μεξικού.

Τοπικοί οδηγοί εμπιστευτικών πληροφοριών, μια επιλογή από τα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, κλαμπ, καταστήματα, αγορές, μουσεία, γκαλερί — όλα τα ιδιαίτερα μέρη για τα οποία θα σας έλεγε μόνο ένας καλός φίλος που γνωρίζει!

Έχετε εγγραφεί ακόμα στο ενημερωτικό μας δελτίο; Ποτέ ανεπιθύμητη αλληλογραφία, φέρνοντάς σας πάντα τα καλύτερα και πιο cool ξενοδοχεία στον κόσμο και την παγκόσμια κουλτούρα του τρόπου ζωής, όλα μέσα από τα μάτια των μυημένων στη βιομηχανία και των ντόπιων γευστών. Εγγραφείτε εδώ!

Schreibe einen Kommentar