„Έχει γίνει ένα τόσο τοξικό περιβάλλον“

0
„Έχει γίνει ένα τόσο τοξικό περιβάλλον“

ο Έλον Μασκ Η εξαγορά του Twitter ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα μέχρι στιγμής. Πρόσφατα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν α μαζική φυγή εργαζομένωνο επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ προκαλώντας κύματα (και Kanye West πολύ), και το σύστημα απεργίας πνευματικών δικαιωμάτων απέτυχε τόσο πολύ που οι άνθρωποι απλώς ανεβάζουν ολόκληρες ταινίες. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν φυσικά ονόματα υψηλού προφίλ (ακόμα και ολόκληρες εταιρείες) αποχώρηση από την πλατφόρμα ή παύση της χρήσης τους.

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Ένας τέτοιος χρήστης είναι Εννέα ίντσες νύχια ιθύνων νους Τρεντ Ρέζνορο οποίος είπε σε συνέντευξή του The Hollywood Reporter ότι θα έφευγε σύντομα. Ρέζνορ είπε ότι έχει ένα πρόβλημα με την τάξη των δισεκατομμυριούχων που έρχεται και πιστεύει ότι μπορούν να λύσουν τα πάντα, αν και διευκρινίζει την παρόρμησή του να φύγει από τα προηγούμενα Μόσχοςη βασιλεία του.

„Πρόκειται να φύγω. Δεν χρειαζόμαστε την αλαζονεία της τάξης των δισεκατομμυριούχων για να νιώθουμε ότι μπορούν απλά να μπουν και να λύσουν τα πάντα. Ακόμη και χωρίς τη συμμετοχή του, απλώς διαπιστώνω ότι έχει γίνει ένα τόσο τοξικό περιβάλλον. ψυχική υγεία, πρέπει να συντονιστώ. Δεν νιώθω καλά που βρίσκομαι πια εκεί».

Ως 30χρονος, είναι ενδιαφέρον να βλέπεις την άνοδο και την πτώση των social media. Προφανώς υπήρχε το μικρό κύμα του MySpace, αλλά μετά είχαμε τους γίγαντες όπως το Facebook και το Twitter να μπαίνουν και να αναλαμβάνουν πραγματικά τα πράγματα. Και τώρα το 2022, με το Twitter να αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον και Το Facebook πρόσφατα έκοψε το 13% του προσωπικού τουσίγουρα νιώθουμε ότι βρισκόμαστε όλοι σε μια σημαντική αλλαγή κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά όλων αυτών, όλοι φαίνεται να θρηνούν το Twitter σαν να ήταν νεκρό… και είναι ακόμα εκεί, ακόμα λειτουργεί. Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει, σωστά;

Διαφήμιση. Κάντε κύλιση για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Θέλετε περισσότερο μέταλλο; Εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο

Εισαγάγετε το e-mail σας παρακάτω για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση με όλους τους τίτλους μας.

Schreibe einen Kommentar